Verzend en Retourbeleid

Verzendbeleid:

Onze producten worden gratis verzonden wanneer je woonachtig bent in Nederland of België. Voor alle andere landen laten we je op voorhand de verzendkosten weten. Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Normale levertijd welke we hanteren is 7 werkdagen na je bestelling. Mocht dit onverhoopt tegenzitten, zullen we hierover contact met je opnemen.

 

Retourbeleid:

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Belledo zijn voor eigen rekening. Voor de exacte tarieven raadpleeg de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Belledo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

LET OP:

Goederen welke we speciaal voor je in productie hebben genomen en afwijken van onze standaard producten, denk hierbij aan afwijkende maten of gepersonaliseerde items, kunnen we niet retour nemen.