Werken in leer

De achterwand, de welkomstbalie of de eettafel in de kantine kunnen een
grandioze update krijgen met een leren bekleding van Belledo.

Werken in leer

De achterwand, de welkomstbalie of de eettafel in de kantine kunnen een
grandioze update krijgen met een leren bekleding van Belledo.

Leer op de werkvloer (of -wand)

Je runt een bedrijf en je bent er trots op. Wekelijks komen er klanten, leveranciers en/of partners bij je over de vloer. Jouw werknemers zijn je waardevolste bezit en je wil de werkgeest hoog houden. De achterwand, de welkomstbalie of de eettafel in de kantine kunnen een grandioze update krijgen met een leren jasje van Belledo. De meest bijzondere mogelijkheid: we kunnen jouw bedrijfsnaam en -logo op het met leer beklede meubelstuk of wandoppervlak laseren, waardoor het ook nog eens een positieve rol speelt in de merkuitingen van je bedrijf.

20201217G-1027-min
9

Luxe, comfort én branding gingen nog nooit zo goed samen. Jij bepaalt wat er bekleed wordt en of dat met glad en luxueus of toch liever natuurlijk en robuust leer gedaan wordt. Benieuwd naar alle leersoorten, -kleuren en de mogelijkheden waarop we jouw bedrijfslogo erin kunnen embossen? Neem gerust contact met ons op en we bespreken bij jou op locatie of in onze inspirerende showroom de mogelijkheden – uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bekijk Portfolio

Diverse leersoorten

Met een warm gevoel, de herkenbare geur van leer en een fijngevoelige akoestiek zorgt een leren wand voor een exclusieve ambiance in iedere ruimte. Dat komt enerzijds omdat leer een natuurproduct is, waardoor iedere strook zijn eigen unieke kenmerken heeft. Anderzijds is het omdat de toepassing van leer op wanden, schouwen, vloeren en trappen in opkomst is. Bij Belledo hebben wij een assortiment van 4 verschillende leersoorten: vintage, vortex, nature en TAG.

Vragen/interesse?

Benieuwd naar alle mogelijkheden, stijlen en kleuren van een leren wandbekleding? Neem contact op en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis advies