Prijs opvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen
graag met je in contact.

De mogelijkheden met leer zijn eindeloos en houden pas op bij de grenzen van jouw verbeelding. Deze unieke woonervaring is een toegevoegde waarde aan uw leefomgeving. Een leren wand verandert een koude, kille kamer in een unieke, warme en stijlvolle ruimte. Een wand van Belledo maakt van een huis een thuis. Wie wil dat nou niet?

Op deze pagina kun je jouw contactgegevens achterlaten om meer (prijs) informatie te ontvangen over ons uniek product. Na het invullen van het formulier, ontvang je na een aantal dagen de informatie per mail. Let op: de prijzen die gecommuniceerd met u worden zijn indicaties en niet bindend. Om je de werkelijke prijs te kunnen geven, treden wij graag met je in contact. 

Afspraak maken

Wil je liever ons product met eigen ogen bewonderen en direct meer informatie ontvangen over de prijs en het product? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom. In Waalwijk hebben wij een showroom ingericht met onze diverse leersoorten. Schroom niet om een afspraak te maken om een kijkje te komen nemen.