Leer van Belledo

Leer van Belledo

Met de verschillende leersoorten van Belledo hebben we bovendien voor ieder wat wils.

Met een warm gevoel, de herkenbare geur van leer en een fijngevoelige akoestiek zorgt een leren wand voor een exclusieve ambiance in iedere ruimte. Dat komt enerzijds omdat leer een natuurproduct is, waardoor iedere strook zijn eigen unieke kenmerken heeft. Anderzijds is het omdat de toepassing van leer op wanden, schouwen, vloeren en trappen in opkomst is. Bij Belledo hebben wij een assortiment van 4 verschillende leersoorten: vintage, vortex, nature en TAG.

Vintage leer

Vintage leer… denk aan zacht! Dit leer heeft een hoge aaibaarheidsfactor. Afkomstig van oersterke buffels  dat maakt dat het een warme en robuuste uitstraling heeft. Aan alles is te zien dat deze buffels in vrijheid hebben geleefd. De natuurlijke invloeden zorgen voor de stoere look. Leverbaar in de kleuren grey, taupe, burgundy, brown en black.

Tijdens het ambachtelijke looiproces wordt dit leer door en door gekleurd en dat zorgt voor een stevige kleur- en slijtvastheid. Hierdoor is het, naast wanden en haarden ,ook zeer geschikt voor vloeren en trappen. Dagelijks over deze vloerbekleding lopen wat een luxe gevoel zal dat geven. Een vloerkleed is niet meer nodig, uw leren vloer steelt de show!

Vintage leer wordt aangebracht op een vlakke ondergrond, voorzien van primer en een professionele lijmsoort. Onze mensen gaan hierbij deskundig en grondig te werk.

Alle maten en patronen zijn bespreekbaar en op wens leverbaar. Grote of kleinere tegels, rechthoek of vierkant of liever een combinatie hiervan? Geen idee is ons te gek en wij denken graag mee.

Klik op de afbeelding om de leerstaal te vergroten

Vortex leer

Vortex… onze stoere soort. En ook nog eens duurzaam. Door de plantaardige afwerking heeft het leer zijn natuurlijke en rauwe uiterlijk behouden. Dit leer leeft! Aan het leer is af te zien hoe vrij de runderen hebben geleefd. En de plantaardige afwerking zorgt ervoor dat geen tegel hetzelfde is wat de muur een uniek karakter geeft. U heeft de keuze uit de kleuren: chestnut, brown, cognac en naturel.

Breng dit aan en de ruimte zal onherkenbaar veranderen. Een onbeduidend kamertje verandert in een stoere mancave, een eenvoudige muur wordt een blikvanger. Niets meer aan doen. Uw wand wordt een sieraad op zich.

Deze soort is ook verkrijgbaar in een zelfklevende variant. Eenvoudig zelf aan te brengen op een vlakke ondergrond. Op maat snijden is een makkie. Wat een voldoening zal dat geven. Toch liever uitbesteden, ook geen probleem, onze professionals staan voor u klaar.

Vortex is verkrijgbaar in diverse maten en vormen en kan worden aangebracht in allerlei patronen. Je eigen unieke wand!

Klik op de afbeelding om de leerstaal te vergroten

Nature leer

Nature. Ons paradepaardje! Deze soort heeft alle eigenschappen in één. Gemaakt van oersterke buffels en mooi afgewerkt. Luxe, stoer, warm en uniek dat alles in één tegel. Tref je Nature op een wand dan zal de gloed hiervan je raken. Warmte en rust straalt je tegemoet. Deze muur is een aandachtstrekker! Te leveren in meerdere kleuren: brown, cognac, black en grey.

Op de wand, haard of als onderdeel van een meubelstuk, deze Naturetegel voelt zich overal thuis en geeft een interieur of ruimte een unieke upgrade.

Verkrijgbaar in diverse maten, vormen en patronen. Your wish is our command! Onze professionals weten er wel raad mee.

Nature leer leent zich uitstekend om voor het bedrukken of laseren van een naam, logo, slogan of welke boodschap die u uit wilt dragen dan ook. Daar maak je het nog unieker mee.

Klik op de afbeelding om de leerstaal te vergroten

TAG leer

Tag leer, waar het voor ons allemaal mee begon… In samenwerking met deskundige leerlooiers is dit leer tot stand gekomen. Een mooie, warme leersoort die door de afwerking een heel luxe uitstraling heeft. Het leer is afkomstig van runderen en heeft daardoor een stevig karakter. Onze standaardcollectie bestaat uit de kleuren zwart, antraciet, cognac, biscuit, cacao en taupe. Naar de smaak van de klant kan bij een grotere afname een kleur naar wens worden geleverd. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Dit leer pimpt in een  mum van tijd een eenvoudige muur, deur of balie om naar een chique geheel. Onze professionals staan voor u klaar om er voor u een pronkstuk van te maken. Wilt u het liever zelf aanbrengen? Ook dat hoeft niet moeilijk te zijn als u kiest voor de zelfklevende variant. Ons TAG is ook leverbaar in tegels voorzien van hoogwaardige 3M-tape. Deze zijn eenvoudig zelf aan te brengen op vrijwel elke ondergrond. Wij informeren u graag hierover. Onze collectie TAG is verkrijgbaar in meerdere maten en vormen. Bedenk het en wij leveren het!

Nog een bijzondere eigenschap van TAG leer, het leent zich uitstekend voor het bedrukken of laseren van uw naam of logo. Hoe persoonlijk is dat. Niets is te gek, ook bijvoorbeeld een foto of QR code behoort tot de mogelijkheden. Zo wordt de leren wand, deur, balie nog meer een blikvanger.

Klik op de afbeelding om de leerstaal te vergroten