FAQ

FAQ

Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dit niet het geval? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Leveringen & retourneren

Wij doen er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Normale levertijd welke we hanteren is 7 werkdagen na je bestelling. Mocht dit onverhoopt tegenzitten, zullen we hierover contact met je opnemen.

In Nederland en België leveren we altijd gratis wanneer je producten via onze webshop besteld. Voor alle andere landen binnen Europa, en mogelijk daarbuiten, laten we op voorhand de kosten weten voor verzending.

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product niet voldoet aan je verwachtingen. Dan kun je je bestelling naar ons retourneren, wat de reden ook is binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Let op: voor bestellingen welke we speciaal voor je in productie hebben genomen en afwijken van onze standaardproducten geldt dit niet. Denk hierbij aan afwijkende maten of gepersonaliseerde items.

Voor overige details verwijzen wij je graag naar ons verzend- en retourbeleid

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retour wordt het aankoopbedrag teruggestort. Mits we je bestelling in goede staat hebben terugontvangen.

Betaling

Belledo accepteert de volgende betalingsmethode:

  • Ideal
  • Creditcard (VISA / Mastercard)
  • Klarna

Via Klarna afterpay kun je achteraf betalen. Let wel op dat deze betalingsmethode buiten ons omgaat Voordat we je bestelling in behandeling nemen moet de betaling eerst worden goedgekeurd en geautoriseerd door Klarna.

Wil je meer informatie over Klarna afterpay? Bezoek dan de website www.klarna.com. Mocht je order niet worden goedgekeurd door Klarna, kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen. De reden dat Klarna dit weigert hebben wij helaas iet in de hand. Ook hiervoor dien je zelf contact op te nemen met Klarna. Je kunt dan natuurlijk wel altijd een andere betalingsmethode gebruiken.

Producten

Wij ontwerpen en stellen al onze producten samen in eigen huis. Een gedeelte van onze producten produceren we ook zelf. Met de leveranciers waar we mee samenwerken hebben we een lange relatie opgebouwd zodat we op elkaar kunnen vertrouwen qua levertijdigheid en consistentie van onze producten. We werken alleen maar met Nederlandse leveranciers om zo onnodige uitstoot door verscheping tegen te gaan. Daarnaast door de korte lijnen kunnen we blijven optimaliseren in kwaliteit en duurzaamheid.

Maatwerk

Jazeker is maatwerk mogelijk. Omdat we veel in eigen huis produceren kunnen we maatwerk leveren. Dit geldt overigens niet voor al onze producten. Mocht je vragen hebben over maatwerk stuur een mail naar info@belledo.nl. Ook kun je op de hoogte blijven naar nieuwe ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Leer eigenschappen & onderhoud

Zoals je weet is leer een natuurlijk product met de nodige oneffenheden. Dit geeft ook juist de stoere en robuuste, maar tevens exclusieve uitstraling en heb je altijd een uniek product in huis. Kleine oneffenheden welke kunnen voorkomen zijn bijvoorbeeld insectenbeten of wat kalere plekken in het leer.

 Doordat leer een natuurlijk product is heeft de omgeving invloed op het leer. Denk hierbij aan mogelijke krimp of verkleuring op langere termijn. Krimp kun je niet helemaal voorkomen. Maar je kunt er wel voor zorgen door de luchtvochtigheid te reguleren (tussen 45% en 60% luchtvochtigheid) dat dit minder invloed heeft op het product. Om de verkleuring zoveel mogelijk tegen te gaan, zet het product niet in direct zonlicht.

Dit is sterk afhankelijk van de gebruikte leersoort. Bij ieder product welke je bij ons koopt, geven we een advies qua onderhoudt voor de specifieke leersoort.